Genel Merkezden Başkan Öztürk’e Takdir

Genel Merkezden Başkan Öztürk’e Takdir

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin baş danışmanı gazeteci yazar Şükrü Alnıaçık ve parti temsilcileri Kozan belediye Başkanı Musa Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarete belediye meclis üyesi Şeref Işık, MHP milletvekili aday adayı veteriner hekim Ali Demir, ASKİ Bölge Koordinatörü Kenan Avşar, edebiyatçı yazar İsmail Gümüş ve basın mensupları katıldı.

 

Şükrü Alnıaçık’ın 3 günlük çalışma ziyareti kapsamında Kozan Belediyesi, Ülkü Ocakları, MHP İlçe Teşkilatı başta olmak üzere birçok kurum ve kuruluşa nezaket ziyaretinde bulunduğu bildirildi.

 

Kozan Belediyesinin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve hizmetlerin halk ile buluşmasındaki başarıdan gurur duyduğunu belirten Alnıaçık şöyle konuştu; “Teşkilatımız büyük bir aile, Sayın Genel Başkanımız da bu ailenin lideridir. Partimizin başarısı belediyelerimizin, parti teşkilatımızın ve ülkü ocağımızın birlikte çalışması ile önümüzdeki seçim sürecinde katlanarak artacaktır.”

 

Alnıaçık’ın ziyaretinden duyduğu memnuyite dile getiren Başkan Öztürk; “Sayın danışmanımızla belediye çalışmalarımız, teşkilat faaliyetlerimiz ve önümüzdeki yoğun siyasi dönem ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Bu doğrultuda belediye başkanlarımız, ilçe yönetimimiz, vekillerimiz, aday adaylarımız, il teşkilatımız ve büyükşehir belediye başkanımız ile sık sık bir araya gelerek değerlendirme ve hazırlık toplantıları yapıyoruz.” dedi.